Kulinar

Azərbaycan mətbəxi dünyanın ən qədim, zəngin və dadlı təamlarının məkanıdır desək yanılmarıq. Ləziz ətbəximiz təkcə xörəklər, onların hazırlanma texnologiyasının üsullarıyla deyil, həm də onların çatdırılması ilə fərqlənir. Verilişdə bu fərqliliyi isə peşəkar komanda işi tamaşaçıya çatdırır.

Bölgələrimizin dadlı-təamlı mətbəxini dünyaya Tacirə Zeynallı tanıdacaq.

Hər həftənin şənbə günü saat 10:30-da ləzzətli təamların zamanıdır...

 

Kulinar Ağdaş mətəxinə aid toyuq döşəməli plovun hazırlanma qaydasını təqdim edir: Yumru düyü - 5 kq. Yağ  - 1 kq. Kişmiş  - 300 q...
Jun
20
2015
10:57
Ərzaq: 4 ədəd soğan, 200 qr qoz ləpəsi, 1 x/q un, 8 ədəd yumurta, duz, istiot, bitki yağı. Hazırlanması: Soğanı xırda-xırda doğrayıb üzərinə...
Jun
13
2015
10:52
Ərzaq: 15 ədəd badımcan, 10 ədəd şirin bibər, 6 ədəd pomidor, 200 qr sarımsaq,1 x/q. nanə qurusu, bitki yağı, duz,istiot. Hazırlanması: Badımcanı...
Jun
13
2015
10:51
500 qr. ət 100 qr. düyü Keşniş, şüyüd, nanə Duz, istiot Pip (Vələs) yarpağı Hazırlanma qaydası: Dolmanın içliyini hazırlamaq üçün əti...
Jun
06
2015
11:24
1 baş soğan 100 qr. yağ 1 ç/q un  1 diş sarımsaq  1 litr ayran Hazırlanma qaydası: 1 baş soğanı iri-iri doğrayıb yağda...
Jun
06
2015
11:21
Xəmir üçün: Un - 3,5 st. Süd - 2 x/q. Yumurta - 1 ədəd Su Duz, istiot İçlik üçün: Soğan - 3 baş Kartof  - 5 ədəd...
May
30
2015
11:14
Ərzaqlar: 2 ədəd toyuq, 500 qr soğan, 100 qr alça, 500 qr yağ, 3 kq düyü, 10 dəstə kəvər, 10 dəstə şüyüd. Hazırlanması: Əvvəlcə toyuqları duzlu...
May
16
2015
11:58
Ərzaq: 1 ədəd toyuq, 10 ədəd yumurta, 200 qr yağ. Hazırlanması: Bu çığırtma üçün əvvəlcə toyuq tam bişirilir. Sonra doğrayıb kərə yağında hər iki...
May
16
2015
11:57
1,5 kq. ət 4 ədəd soğan 100 qr düyü 200 qr. kərə yağı 1 ədəd yumurta 1 st noxud 4 ədəd kartof 1 x/q. tomat Sarıkök Duz,...
May
02
2015
10:12
10 ədəd badımcan 10 ədəd bibər 10 ədəd pomidor 1 kq. mal əti 200 qr. quyruq 2 ədəd soğan Keşniş Şüyüd Reyhan Duz, istiot...
May
02
2015
10:11
1 kq. ət 500 qr. quyruq 4 ədəd soğan 50 qr. düyü 100 qr. kərə yağı 1 kq. yarpaq Şüyüd Nanə Reyhan Duz, istiot...
Apr
25
2015
10:38
Xəmir üçün: Un Duz Yumurta Su İçlik üçün: 6 ədəd soğan 1 ədəd toyuq Yağ Duz, istiot Hazırlanma qaydası: Əvvəlcə toyuğu...
Apr
25
2015
09:36
2 kq düyü 1 kq boranı 1 st. bitki yağı 4 st su Duz Hazırlanma qaydası: Əvvəlcə düyünü ilıq və duzlu suda 30 dəqiqə müddətində...
Apr
18
2015
09:33
1 ədəd iri, hisəverilmiş balıq 2 ədəd pomidor 2 ədəd şirin bibər Cəfəri Duz, istiot Hazırlanma qaydası: Balığı hazırlamaq üçün kənarda...
Apr
18
2015
09:31
Ərzaqlar: 3 kq ət, 1 kq soğan, kəklikotu, duz, istiot. Hazırlanması: Basdırma kabab bişirmək üçün əti doğrayıb üzərinə soğan, kəklikotu əlavə edib...
Apr
18
2015
09:29
Ərzaqlar: 2 kq düyü, 5 l. süd, 200 q kişmiş, 200 q qayısı, 200 q xurma. Qazmaq üçün: 1 st. qatıq , 2 ədəd yumurta, 100 q kərə yağı....
Apr
11
2015
09:30
Ərzaqlar: 4 kq ət , 1 kq soğan, 7 ədəd pomidor, 7 ədəd bibər, 500 q yağ, 1 st. su, kəklikotu, duz, istiot. Hazırlanması: Əti iri parçalara...
Apr
11
2015
09:28
Xəmir üçün: 1 kq. un Duz Su Üzəri üçün: 1 kq. qurudulmuş ət 3-4 ədəd alça qurusu Hazırlanma qaydası: Əvvəlcə qurudulmuş ət duzlu...
Nov
22
2014
11:19
1 litr süd 3 ədəd yumurta 1 ç/q duz 3 st un 200 qr quyruq 200 qr yağ Hazırlanma qaydası: Əvvəlcə südü bir qazana töküb, içinə...
Nov
22
2014
11:16
Ərzaqlar: 1 ədəd toyuq. İçlik üçün: 100 qr. qoz, 50 qr. soğan, 1 ç/q. palçıq turşu, 1 ç/q. zirinc, duz, istiot. Əvvəl içlik hazırlanmalıdır...
Nov
15
2014
11:54

Pages